keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Junamatka kavi České Švýcarskon halki, liimauduin ikkunaan.

Perilla Ústí nad Labemissa. Kielikurssilla on porukkaa ympari Eurooppaa: Briteista, Saksasta, Espanjasta, Portugalista, Italiasta, Puolasta ja Suomesta. Turkistakin on yksi tytto. Ihan kuin oltais oltu taalla jo ainakin viikko, ohjelma on taysi. Aikataulusta tosin myohastellaan saannollisesti, koska puolet porukasta vaivautuu paikalle vasta riittavan ajan kuluttua :P Mut ei kay valittaminen, ehka taa on karman laki.

Tervetuliaispaivallisella nain vajaan poydan. Kysyivat, mista oon. Finland.
"Ai oho, niin mekin!"
Kas.

Finskeja on lisakseni kolme, ja kaikki jaavat Ustiin syyslukukaudeksi. Yhteensa kurssilaisia on ehka 25, joten jokunen tuttu tulee Prahassakin olemaan heti alkuun.

Niin ja Berliini. Kiintoisa kaupunki. Sain kaksi eri paikallisopasta, ja samoille kulmille paadyttiin kumpienkin kanssa :D Mutta no harm done, oli eloisaa seutua. Sieltakin on paljon kuvia, muurista ja Brandenburgin portista ja muista jaennistae asioista. Kiitan viela yopaikan antajaa kun FB ei antanut mun mitaan kommentoida paivana muutamana.

Kamppis on muuten tsekkitytto, lainaan paraikaa hanen konettaan. Nappis on hieman hankala, mut huumorilla tastakin selviaa :P Viela en oo puhunu sen kans tsekkia muutamaa "ahojta" lukuunottamatta, mutta ehka viela. Venajaa se kuulemma kuuntelee mut ei juuri puhu, enkkua aika hyvin.

Nyt taytyy rientaa, ohjelmassa on Social games in Czech.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että oot hengissä! Yritin lähettää tekstarinkin perään että pääsitkö ehjänä perille, ja oon kauhulla seurannut, että viesti ei mee perille ja blogi ei päivity, ja mietin että no nyt joku on kaapannut sut Hauptbahnhofilta... Ilmeisesti sait siis junan ihan ok ja tavarat säilöstä jne?

terv. se yöpaikan antaja

Senja kirjoitti...

Kauhee, sori kun oon ollu tavoittamattomissa! Joo ehdin oikein hyvin asemalle, kamat kulki mukana ja matka meni hienosti. Saksalaiset junat on näemmä fiinejä. Olin kyllä varmaan viimeinen joka mun vaunuun nousi :D

Tultiin siitä Südkreutzin läpi niin kuin epäilit. Sitten suurin piirtein Dresdenin jälkeen olin kamera kourassa ja vahtasin silmä kovana Elben/Laben vastarantaa. Suosittelen mahdolliselle Berliinistä Prahaan tulijalle lämpimästi junaa jos maisemat kiinnostaa ja aikataulut antaa myöten!

Dihdisi kirjoitti...

Tännekin tarvitaan like-nappula. Jos ei nimittäin ole isompaa kommentoitavaa, mutta haluaa ilmoittaa lukeneensa:) hyvä tyttöseni, pidä hauskaa.

Senja kirjoitti...

Dih: Totta. Ja kiitos :9

Bee kirjoitti...

Hei tänne muuten saa laitettuu like-nappulan! :D