keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Viimeisiä viedään

Huh! Viimeinen viikko Prahassa alkoi maanantaina. Siitä johtuen päivät ovat olleet täysiä, hyvällä tavalla. Viime viikon lopussa oli useampiakin hyvästelyjuhlia, samoin eilen tapasin eri piirien kavereita muun muassa teekutsujen merkeissä. Sunnuntaina vietimme koko päivän Český Krumlov -nimisessä pikkukaupungissa etelä-Tsekissä. Se on ehkä Tsekin kaunein kaupunki! Kuvia on paljon, tässä vaiheessa lupailen ainoastaan, koska on pikkuinen hoppu.

Luennot ovat olleet ohi jo vähän aikaa, mutta en oikein ole onnistunut metsästämään näitä opettajia. No, ellen saa allekirjoituksia, arvosanat ja kuittaukset voi laittaa myös nettijärjestelmään. Miksi näillä on kaksi rinnakkaista järjestelmää opintojen rekisteröintiin? Miksei siirrytä nettirekisteriin, kun sellainen on niin monessa muussa maassa käytössä? Mikä muu niissä paperiläpysköissä on niin kiehtovaa kuin se, että yksinäisinä hetkinä voi silitellä lempiopettajan omin kätösin piirustamaa nimmaria?

Eilen kannoin mukanani pahvilaatikoita. Ostin oikein uudet laatikot, jotka sain itse koota, että sitten voisin lähettää rakkaita kirjojani kotipuoleen. Painavia kun ovat. Niitä tosin olikin loppujen lopuksi paljon vähemmän kuin olin luullut, mutta toinen laatikko saa luvan täyttyä sitten kaikella sälällä. Tai vaikka sukilla.

Lähden tästä Edeniin. Nokian sijaan Albertovin (?) kaupunginosaan ostoskeskukseen.

Ei kommentteja: