lauantai 21. toukokuuta 2011

Sireenin tuoksua

Kuten kuvasta näkyy, Gogol'-niminen kahvila, joka iltaisin muuttuu klubiksi ja keikkapaikaksi. Oltiin siellä K:n kanssa päivällä, oli ihan tyhjää ja hyvät piirakat.

Sireenit kukkii Moskovassa! Ja tuoksuu ihan pirusti! Miten Suomessa? Jään kyllä kotiin tultuani taas ikävöimään hevoskastanjoita, ne ovat vaan niin upeita puita mahdottoman kokoisine lehtineen ja pursuavine kukintoineen. Kohta nekin ovat kukassa täällä.

Tästä tulee nyt ihan kasviblogi, mutta silloin tällöin en voi sille mitään, että kaikki vihreä on jotenkin ylisaturoitunutta :D Eli kaunista, kirkasta kevään vihreyttä. Mm.

Ei mulla taida olla mitään järkevää tähän väliin kerrottavana. Fiilistelen kevättä. Luennoista on pari tippumassa pois ensi viikolla. Sitten on kämppiksen lähtö ja mä jään ypöyksin huoneeseeni! Tai ainakin oletan jääväni yksin. Hullu ajatus. On tämä sitten kyllä valtavan tuntuinen. Kummallista, että Treen huoneeni on ehkä samaa kokoa enkä ole tuntenut siellä oloani yksinäiseksi. Suomalaisesta tosin tuskin saa huonekaveria, sen verran omaan yksityisyyteen ollaan totuttu :P

Opiskelimme tänään sellaisen asian, että kozjol on pukki ja monikkomuoto kozly on sahapukki.

Ei kommentteja: